De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu (42 de ani)

a vorbit despre primul lui mariaj cu actrița Alexandra Dinu (40 de ani).

Adrian și Alexandra au format un cuplu timp de 3 ani, dintre care 2 au fost de căsnicie.

Din relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani. De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare” „Ne-am căsătorit relativ repede. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram”, a început antrenorul de fotbal. Întrebat cum s-au cunoscut, sportivul a completat: „A venit să-mi ia un interviu, lucra la ProMotor la vremea aceea și era vorba despre mașini. Am ținut legătura și restul e

istorie”. „N-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții, pe repede înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, din care a ieșit acest minunat băiat de care suntem bucuroși și mândri. Uitându-mă înapoi, cred că la vârsta aia un băiat trebuie să-și trăiască viața”, a continuat.

Întrebat care a fost motivul divorțului, Adrian Mutu a continuat: „Din cauza tinereții, eram amândoi tineri. Când începi să crești, să te maturizezi, idealurile se schimbă, lucrurile se văd diferit, din alt unghi, și atunci încep neînțelegerile. Am pus capăt. Am și plecat în străinătate, în Italia. Eram amândoi acolo singuri”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata