De ce copiii născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni nu sunt ca toți ceilalți

Acești copii le pot oferi multe părinților săi. Ei se află sub influența Soarelui. Sunt rezistenți, activi și inteligenți. Sunt niște personalități foarte curioase, cu o minte ageră. Ei gândesc în mod diferit în comparație cu semenii lor. Vor să încerce multe lucruri noi și nu iubesc când sunt împiedicați în acest sens.

Părinții copiilor născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28, dar și profesorii sau educatorii lor deseori se simt puși în dificultate de întrebările inteligente acordate de către aceștia. Însă micile personalități curioase se simt foarte bine, știind că se evidențiază pe fundalul celorlalți.

Acești copii știu cum să-i impresioneze pe cei din jur și să le creeze o dispoziție bună. Însă în cazul celor născuți pe 19 și 28, există un risc foarte mare de a li se dezvolta egoismul. Pentru ca aceasta să nu se întâmple, părinții trebuie să le ofere multă atenție și simțul propriei demnități. De asemenea, este foarte important ca maturii să le respecte viziunea lor asupra vieții. Ei se simt satisfăcuți atunci când persoanele autoritare din viața lor le pun în față sarcini dificile, care le oferă posibilitatea de a studia și analiza mai mult. Acești copii au nevoie să fie ascultați.

Cea mai grea misiune a copiilor născuți pe 1,10,19 și 28 a oricărei luni este de a învăța să trăiască în comunitate și să înțeleagă că nu au întotdeauna dreptate. Pentru a-i ajuta să-și formeze personalitatea și să nu devină indiferenți față de ceilalți, este recomandat ca părinții să aibă o atitudine față de ei ca față de niște maturi. Ei au nevoie de încrederea și susținerea lor, chiar dacă par extrem de independenți.

Acești copii sunt foarte fericiți în momentele lor de intimitate, dar au nevoie să comunice și cu oameni, a căror intuiție e foarte dezvoltată. Ei le pot oferi foarte multe părinților, dacă aceștia vor fi răbdători și indulgenți. Copilul născut pe 1,10,19 sau 28 are nevoie de un părinte cu un caracter puternic, fapt prin care acesta îi va câștiga respectul și admirația.

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata