De ce unii oameni sunt răsfățați de soartă, iar alții nu? Răspunsul îl găsești în aceste 10 citate ale unui renumit parapsiholog

De ce unii oameni sunt fericiți, plini de viață și de forțe, iar alții sunt bolnavi și deprimați. Unii sunt răsfățați de soartă, iar alții au numai nenorociri. care este secretul fericirii, sănătății și longetivității?

Autorul cărții „Diagnosticarea karmei” parapsihologul S. Lazarev face cititorul să înțeleagă calea sa spirituală și oferă răspunsuri la aceste întrebări dificile. Cazurile interesante descrise de către autor și explicațiile aduse merită cea mai mare atenție.

”Diagnosticarea karmei” – 10 citate

1. Poți schimba cu adevărat situația din jurul tău, doar schimbându-te pe tine. Primul lucru pe care trebuie să-l faci – e să scapi de dorința de a controla situația. Să înțelegi că situația în lucruri mici lucrează împotriva ta, iar în cele importante e de partea ta.

2. Înainte nu înțelegeam de ce există această regulă, care interzice lectura în timpul mesei.

Se pare că mâncarea și cartea, în fața televizorului, discutând despre politică și problemele familiale pot trauma sufletul omului, pentru că atunci când mâncăm informația ajunge ușor în subconștient.

3. Orice boală, fie ea o dereglare la nivelul organelor sau de ordin funcțional, încetinește dezvoltarea agresivității în suflet.

4. Vrei să-ți dau un sfat cum să fii sănătos și să trăiești mult? Niciodată, nimănui, nu-i înainta pretenții. Nici față de soartă, nici față de Dumnezeu, nici trecutului, nici oamenilor.

La exterior comportă-te cum dorești, însă în interior – orice pretenție este un program de distrugere față de cel căruia îl înaintezi. Celula nu poate înainta pretenții organismului, pe baza intereselor personale.

Nu poate, pentru că acesta este programul de descompunere a organismului. O astfel de celulă este respinsă, se îmbolnăvește.

5. În viața de zi cu zi ne permitem să vorbim rău despre oameni, despre noi, despre destinul nostru. Se pare că acest obicei îi distruge omului…dinții.

6. Subconștient, întotdeauna îl supărăm pe cel, care ulterior prin comportamentul său, ne ofensează pe noi.

7. Începe de la senzația că în orice clipă tot ce este în jurul tău poate dispărea, că persoana iubită în orice clipă te poate trăda, te poate părăsi, ofensa sau deceda. Că în orice clipă poți muri și tu.

Atunci, puțin câte puțin pretențiile vor dispărea, iar iubirea va rămâne. Sentimentul tău de iubire nu trebuie să depindă de nimic.

8. Orice metodă de tratament, care nu se bazează pe dezvoltarea spirituală a omului – duce la degradare.

9. Prin intermediul conștiinței, logicii, reproșurilor și cerințelor este ireal să educi oamenii. Simțiți o neputință interioară absolută. Aruncați totul, cu excepția iubirii.

10. Dacă cineva manifestă agresivitate față de mine, înseamnă că în sufletul meu există un program analogic. Eu îl îndepărtez și atacul încetează automat. Orice formă de agresiune este imposibilă, dacă în sufletul meu nu esistă un program analogic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata