Delia canta cu mama ei LIVE melodia: „Dar-ar naiba-n tine dragoste”. Ce voce frumoasa are mama artistei!

Delia Matache a avut de mai multe relaţii până să se căsătorească cu Răzvan Munteanu, însă cele mai multe probleme le-a întâmpinat la vârsta primei iubiri. Artista ajunsese la cuţite cu mama ei, numai să plece de acasă şi să se mute la iubitul ei din acea vreme.

Gina Matache a mărturisit că Delia a fost un copil destul de cuminte, nu a fost rebelă în copilărie şi a povestit cum a căutat motiv de ceartă, să plece de acasă.

„N-a fost rebelă în copilărie. A avut un singur moment când a vrut să se mute cu prietenul său şi nu ştia cum să-mi spună. A căutat ea un motiv de ceartă ca să plece de acasă. Am surprins-o făcându-şi bagajele şi i-am zis: „Măi, dacă tot vrei să pleci, de ce nu-mi spui mie, că te ajut eu să-ţi duc bagajele!”. Şi m-a privit nedumerită”, a declarat Gina Matache intr-un interviu pentru revista Taifasuri.

„N-a avut timp să fie rebelă, pentru că meseria nu i-a permis. Studiind la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” pian şi flaut, trebuia să exerseze mereu, altfel îşi pierdea îndemânarea. Nici în vacanţe nu făcea pauze de la studiu. Apoi a început perioada cu trupa N&D. Nu prea a făcut năzbâtii, dar ţin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toţi copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face”, a mai spus mama Deliei.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata