Detaliul dupa care a fost identificata sotia dictatorului Nicolae Ceausescu! Ce initiale erau gravate in spatele danturii

Nicolae si Elena Ceausescu au fost ingropati in decembrie 1989 in cimitirul Ghencea.

Deshumarea cuplului Nicolae si Elena Ceausescu a fost facuta in iulie 2010, la cererea lui Valentin, singurul copil in viata al celor doi, dar si la dorinta lui Mircea Oprean, fostul sot al Zoiei Ceausescu. Ingropati in decembrie 1989 in cimitirul Ghencea, Elena si-a dormit initial somnul de veci intr-un mormant amplasat la 20 de metri de cel al sotului ei.

Dupa deshumare, Nicolae si Elena Ceausescu au fost ingropati impreuna, mormantul lor comun devenind loc de pelerinaj pentru multi nostalgici comunisti. La deshumarea din iulie 2010, Elena Ceausescu a putut fi identificata fara dubiu datorita unor radiografii.

Dupa deshumare, Nicolae si Elena Ceausescu au fost ingropati impreuna, mormantul lor comun devenind loc de pelerinaj pentru multi nostalgici comunisti. La deshumarea din iulie 2010, Elena Ceausescu a putut fi identificata fara dubiu datorita fisei dentare si a unor radiografii, in care se observa ca in partea din spate a danturii, lucrata in aur, erau gravta initialele E.C..

sursa: www.stirilekanald.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata