Din luna mai 2018, 3 zodii o țin numai în ghinioane. Previziunile karmice pentru zodia ta

Previziuni karmice luna mai 2018. Pentru zodiile de foc, această lună va fi ceva mai grea pentru mai ales din punct de vedere profesional.

Previziuni karmice luna mai 2018 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE APĂ:
Racii sunt mai ospitalieri ca niciodată în luna mai. Îi ajută pe toți și sunt alături de cei dragi la bine și la greu. În mai devin mai sensibili, mai împăciuitori, dar nu mai îngăduitori.

Scorpionii au de făcut alegeri importante în ce privește viața profesională. Vor să aducă anumite schimbări pe care le consideră benefice în ritmul de lucru.
Peștii sunt încurajați să o ia de la zero, din nou. Trebuie să facă față unor situații inedite din punct de vedere amoros, dar și din punct de vedere profesional.

ZODIILE DE AER
Gemenii au o lună destul de bună, cu excepția primei jumătăți. Până pe 15 mai au de făcut multe drumuri și au de luat multe decizii.

Balanțele au de petrecut mai mult timp cu cei dragi. Au de ales între util și plăcut, căci de data asta nu le vor mai putea îmbina.

Vărsătorii vor primi niște vești îmbucurătoare de peste mări și țări. Vor fi puși în fața unor situații complicate, dar vor alege bine până la urmă.

Săgetătorii și Leii au o lună grea

ZODIILE DE FOC
Berbecii trebuie să depună mai multe eforturi pentru lucrurile pe care în alte ocazii le obțineau pocnind din degete. Totul va fi mai grea în această lună, ultima de primăvară.
Săgetătorii și Leii au de trecut peste niște obstacole în ce privește comunicarea cu oamenii din jur. Vor avea câteva sincope mai ales în prima parte a lunii.

ZODIILE DE PĂMÂNT
Taurii au prea multe lucruri pe cap, prea multe situații urgente de rezolvat și din această cauză se întristează repede. În luna mai au de trecut peste o serie de obstacole.

Fecioarele își vor recunoaște limitele și se vor duce până la capătul lumii dacă acolo simt că este fericirea lor.

Capricornii pedalează înainte, dar fără mari reușite. Au de îndurat multe pentru a obține ceea ce își doresc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata