Distractia la petrecerile rusesti. Cui nu ii place sa traga cu ochiul?:)))

Rusia,tara tuturor tabuu-rilor

Spargerea oglinzii

Nu trebuie să spargi o oglindă în Rusia, deoarece este considerat un semn de ghinion. Poporul rus consideră că oglinda este reflecția propriului tău sine și, dacă ea a fost spartă, poți avea ghinion în urmatorii 7 ani.

Oferirea unui portofel gol

Rușii sunt de părere că nu ar trebui să oferi niciodată cadou un portofel fără bani. Dacă faci asta, trebuie să pui și niște bani în el. Tradiția veche din Rusia spune că un portofel gol atrage ghinionul.

Mituri despre nou-născuți

Odată ce copilul s-a născut, proaspăta mamă nu ar trebui să arate copilașul persoanelor străine. Se spune că ele îl reprezintă pe diavol. În schimb, mama poate arăta copilul numai tatălui și membrilor apropiați din familie. Această superstiție este valabilă de mai bine de 40 de ani.

Iepurele care-ți taie calea

În India, pisica neagră este considerată un semn al ghinionului. În mod similar, rușii cred că iepurele aduce ghinion. Iar dacă el îți taie calea, atunci chiar că este considerat un ghinion.

Verificarea adevărului

Știi cum își dau seama rușii dacă o persoană spune adevărul? Conform unei credințe ruse bizare, se crede că dacă o persoană strănută în timp ce vorbește cu cineva, înseamnă că spune adevărul.

Întoarcerea acasă pentru lucruri uitate

Rușii sunt foarte punctuali și, prin urmare, uitarea lucrurilor nu este considerată bună, conform culturii. O superstiție rusă spune că nu trebuie să te întorci acasă pentru a lua lucruri uitate. Dacă faci acest lucru, atragi ghinionul și drumul pe care trebuie să-l faci poate deveni periculos. Rușii nu se întorc niciodată acasă dacă au uitat ceva!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata