Doar zâmbetul mai aduce aminte de doamna filmului românesc! Cum arata acum Draga Olteanu Matei, dupa ce a slabit enorm:

Doamna filmului românesc de comedie, ajunsă la vârsta de 85 de ani, a fost de acord să acorde un scurt interviu emisiunii lui Teo Trandafir, Teo Show, de la Kanal D.

”Nu aș fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aș vrea să promovați tinerii”, a declarat actrița, care trăiește de câțiva ani buni la o prietenă la Piatra Neamț.

Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în1992. Soțul meu s-a grăbit să plece și m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singura, eu sunt cu el în permanență. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este și faorte frumos locul și foarte liniștit și îmi face plăcere să stau aici.(…) Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge” , a declarat marea actriță pentru Teo Show.

Îndrăgita și talentata actriță a precizat că nu-i place să fie lăudată, ci preferă să fie criticată ca să știe ce trebuie să corecteze la ea. ”Dacă mă iubești cu adevărat, îmi spui ce nu ți-a plăcut la mine, pentru că în felul acesta eu pot să controlez, pot să corectez”, a spus Draga.

În ultimul timp, Draga Olteanu-Matei a avut și probleme de sănătate, de aceea a și pierdut în greutate. Anul trecut, în luna mai, artista a fost internată de urgență în spital, apărând mai multe zvonuri că ar suferi de pancreatită, însă informația nu a fost confirmată până acum. Potrivit Realitatea TV, ea ar avea probleme la ficat, iar unele probleme de sănătate s-au acutizat pe fondul înaintării în vârstă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata