Doi caini din rasa Husky il imita pe un bebelus ce merge de-a busilea. Reactia cateilor ne arata inca o data ca pana si animalele au simtul umorului

Am mai auzit de batrani care dau in mintea copiilor, dar ce au facut cainii din imagine e un motiv suficient pentru ca inregistrarea sa devina viral pe internet.

In clipul care a strans sute de mii de vizualizari pe Youtube, doi caini din rasa Husky il imita pe un bebelus ce merge de-a busilea. Reactia cateilor ne arata inca o data ca pana si animalele au simtul umorului.

In acelasi timp, husky siberian este un caine prietenos si nu manifesta posesivitatea fata de obiecte si membrii familiei afisata in general de cainii de paza; este in general curios, alert si activ, in acelasi timp manifestand o rezerva demna fata de necunoscuti, fara a fi agresiv.

Husky Siberian este un caine de talie medie, compact dar agil, cu blana deasa si stufoasa, pastrand in mare parte caracteristicile rudei sale salbatice, lupul. Corpul este bine proportionat, un aplomb corect imbinand caracteristic viteza, rezistenta si puterea fizica, ceea ce l-a facut sa fie un excelent caine de sanie. Masculul este in general mai masiv si mai indesat, dar nu excesiv in comparatie cu femela, care este mai supla, fara a fi fragila.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata