Dovada ca roata se intoarce. Priviti ce pateste aceasta tanara care refuza un om sarac si prost imbracat. Ce se intampla cateva minute mai tarziu…

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat!

Niciodată nu este bine să judeci o persoană doar după aspectul fizic sau cantitatea de bani. Din păcate, multe persoane se ghidează după această regulă.

La fel a făcut și tânăra din clipul video de mai sus, iar asta i-a adus o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând.

Îmbrăcată destul de provocator, fata stătea și pe o bancă atunci când un tânăr în haine nu tocmai de firmă a abordat-o timid pentru a-i propune o întâlnire.

Fata s-a enervat și i-a vorbit urât, iar băiatul a dispărut. S-a îmbrăcat în haine de firmă, și-a luat motocicleta și a revenit.

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăți orașul? Poate vii și la petrecerea mea”

Apoi, motociclistul și-a dezvăluit identitatea. „Îți amintești de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ăla”

Speriată, fata s-a retras.

Atunci, tânărul i-a dat o lecție de viață despre cum nu ar trebui ca oamenii să se ghideze după aparențe și interese materiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata