Dovedit stiintific: Cine folosește lămâi înghețate își poate lua adio de la diabet, tumori și obezitate

Totuși, de cele mai multe ori avem tendința să folosim doar o parte din lămâie, pierzând astfel o mare parte din beneficii. O metodă mai puțin cunoscută este înghețarea acestui fruct, care permite utilizarea lui în întregime. Cum se face? Se spală lămâia, se pune la congelator, iar când este înghețată se dă pe răzătoare, fără a se curăța coaja.

Lămâia astfel rasă se poate presăsa peste salate, supe, prăjituri, înghețată și multe altele, conferind o savoare pe care nu o vei uita și folosind la maximum toți nutrienții din fruct.

Lămâia luptă împotriva celulelor canceroase din corp, le ține sub control, iar cercetătorii spun că este mai eficientă decât chimioterapia. În plus, lămâia, în integralitatea ei, previne cancerul, distrugând doar celulele maligne și neafectându-le pe cele sănătoase.

Pulpa de lămâie întinerește țesuturile și curăță toxinele din corp, scade tensiunea arterială, este antidepresivă, combate stresul și tulburările nervoase. Sâmburii din lămâie acționează eficient asupra unui larg spectru de infecții: fungi, microbi și tot felul de paraziți. Esenţa de lămâie neutralizează bacilul lui Eberth (care provoacă febra tifoidă) în 5 minute, stafilococul auriu în 5 minute, bacilul lui Laeffler (difteria) în 20 de minute. Vaporii esenței de lămâie stopează înmulțirea bacilului tuberculozei și a streptococului hemolitic în câteva ore.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata