După ani de zile, a spus în sfârșit ce părere are despre ea. Busu, declarații despre Andreea Esca: “Dacă pe Andreea Esca o iei de aici…”

Florin Busuioc, Busu cum îl știu telespectatorii pe prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a făcut declarații despre televiziune și despre ce s-ar întâmpla dacă nu ar mai fi la postul respectiv.

Florin Busuioc, care are un fiu secret, este cel mai cunoscut prezentator meteo de la noi din țară.

De ani de zile, Busu îi informează pe români despre cum va fi vremea. Florin Busuioc, care într-un interviu recent povestea cum a ajuns să prezinte rubrica Meteo de la Pro TV, a acordat un interviu în care a vorbit despre televiziune.

Întrebat ce înseamnă Pro TV pentru el și dacă ar mai fi fost același Busu dacă era la Antena 1 sau la TVR, Busu a răspuns:

“Nu ştiu, habar nu am. Nu am un sistem de referinţă. Eu am fost de la început aici şi nu m-am mutat de la o televiziune la alta, aşa că nu cunosc varianta Busu de la altă televiziune.

Variana Busu de la ProTV a fost, în afară de contribuţia perosnală, o creaţie a unei echipe întregi”.

“O chestie pe care eu pot să o spun acum, după atâţia ani de televiziune. Dacă pe Andreea Esca o iei de aici de la ProTV, ea nu dispare ca entitate şi ca Andreea Esca, pentru că este o personalitate puternică.

Busu, dacă l-ai luat de aici şi îl pui în altă parte şi nu mai are treabă cu ProTv-ul, nu dispare nici el ca entitate pentru că experienţa, anii, felul în care a abordat lucrurile, îl fac să existe şi în continuare.

Însă, există oameni, nu am să zic cine, care au fost creaţi de ProTv şi care azi nu prea mai există, pentru că au fost doar creaţi”, a mai spus prezentatorul TV.

Busu a rupt tăcerea despre Neti Sandu: „Nu mai pot. O să bag mâna și o să o trag bine de păr”. Ce pățește de ani de zile din cauza ei:

De ani de zile, există o mare controversă în echipa prezentatorilor jurnalului de dimineață de la Pro TV.

Mulți telespectatori sunt convinși de faptul că îndrăgita Neti Sandu, cea care le spune românilor cât de bine le va merge zilnic din punct de vedere astrologic, poartă perucă.

Deși a declarat în nenumărate rânduri că este părul său și o coafură care i se potrivește mănușă, există mulți telespectatori care încă mai cred că Neti are perucă.

Florin Busuioc, prezentatorul de la meteo, a rupt tăcerea despre Neti.

El a hotarat, alături de colegii din echipa emisiunii de dimineață, să pună capăt o dată pentru totdeauna controverselor legate de faptul că Neti Sandu ar purta perucă.

Busu vrea să o tragă de păr în direct:

„Într-o dimineață, în direct, o să o iau de păr, o să bag mâna și o să o trag bine de păr ca să vadă toată lumea că nu poartă perucă.

Nu mai pot, toată lumea mă întreabă dacă ea poartă perucă. Așa rezolvăm situația, dacă ea nu vrea să se ciufulească și să vadă lumea că e părul ei”, a spus glumind Florin Busuioc în timpul emisiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata