De ce nu apare niciodata în costum de baie. Motivul l-a spus chiar ea

Andra nu apare aproape niciodată în costum de baie în fotografii. S-a aflat motivul.

Andra este cunoscută în showbiz-ul românesc încă de pe vremea când era doar o adolescentă. În timp, a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi. În ceea ce privește viața personală, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, cei doi având una dintre cele mai unite csnicii din showbiz-ul românesc.
Andra este mămica a doi copii, David și Eva, pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

La fiecare apariție a sa, Andra reușește imediat să capteze atenția. Are ținute sofisticate și sexy, însă nu s-a afișat aproape neciodată în costum de baie în fața fanilor săi.

De ce nu apare Andra în costum de baie. „Nu îmi face plăcere”


În toate imaginile în care Andra apare la malul mării, artista este mereu acoperită. Întotdeauna poartă ceva peste costumul de baie, astfel încât să nu arate mai mult decât dorește.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În ceea ce privește fotografiile din copilărie, Andra a mărturisit că le-a rupt pe majoritatea când era mică, pentru că nu îi plăceau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata