Pe frumoasa Thalia o știe toată lumea. SORA ei se află în aceste momente în România. Incredibil de ce a venit acum în Capitală. Doar să te uiți cu atenție ce s-a întâmplat cu FAȚA ei, foto

Motivul pentru care a venit „Regina telenovelelor” Laura Zapata în România. Actrița mexicană a mers la o clinică de chirurgie estetică.

Laura Zapata, în vârstă de 60 de ani, este una dintre cele mai mari actrițe de telenovele. Este considerată „Regina telenovelelor”.

A fost căsătorită cu Juan Eduardo Sodi, de care a divorțat, cu care are doi copii. Este sora vitregă a celebrei cântărețe Thalia.

În anul 2002, Laura Zapata a fost sechestrată și pentru a fi eliberată, Thalia și soțul ei, milionarul american Tommy Mottola au plătit o sumă considerabilă de bani.

Actrița a făcut roluri memorabile în telenovele precum „Esmeralda”, „La usurpadora”, „Rosalinda”, „Maria Mercedes”, „La Intrusa” și multe altele.

Motivul pentru care a venit „Regina telenovelelor” Laura Zapata în România. A mers la clinică de înfrumusețare din Capitală

Laura Zapata se află în România.

Adevăratul motiv pentru care actrița Laura Zapata a venit în România este pentru a face un lifting facial cu un laser ultra performant la o clinică din Capitală.

Imagini de la clinica respectivă o arată pe vedeta telenovelelor în timp ce discută cu specialiștii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata