Ea are 60 de ani, el, 48. Se iubesc la nebunie de 20 de ani: „Nu o dau pe una de 25!”. Ce se întâmplă în casa celor doi e uluitor, mama lui spune că e iubire blestemată. Ce face femeia când el e la muncă

O poveste de-a dreptul halucinantă a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni de televiziune. Este povestea a doi îndrăgostiți mai atipici și a soacrei care este foc și pară fiindcă fiul ei nu și-a găsit o femeie de-o seamă cu el, ci de-o seamă cu ea! Mai exact, în vârstă de 60 de ani, pe când fiul ei are doar 48.

Se pare că între cele două doamne, trecute de prima tinerețe, are loc o luptă în care se folosesc armele magiei negre, acuză cei doi îndrăgostiți. O luptă în care miza e mare: o moştenire! Mircea este un bărbat de 48 de ani amorezat, de aproape 20 de ani, de doamna Rodica, pe care o consideră o zeiță, deși a trecut prin multe la vârsta ei. Rodica are 5 copii dintr-o căsătorie anterioară, iar de la aceștia are 13 nepoți, însă nu vrea cu niciun chip să renunțe la amorul cu Mircea, pentru care a lăsat totul în urmă. Însă iubirea lor nu se întâmplă fără obstacole!

„Câte trei broaşte veneau, legam broaştele de picior. La trei zile veneau iar. Citea preotul, săreau broaştele de colo-colo la picioarele mele. Eu am văzut că ameţesc, am înţepenit. Am plecat la mânăstire, la Cotmeana”, sunt cuvintele emoţionante ale mamei lui Mircea. Pare-se că cei doi vor să construiască o casă a lor pe terenul soacrei, însă așa ceva este de neacceptat pentru mama cea nemulțumită de nora vârstnică. Cert este că soacra Maria spune că nu va accepta șa ceva nici pe lumea asta nici pe lumea cealaltă. Însă soacrra Maria nu s-ar fi oprit la amenințări, ba ar fi trecut și la fapte.

„Suntem împreună de 20 de ani, dar conflictul cu părinţii e de câţiva ani. Prima dată ne-am înţeles bine şi după aceea a început cearta. Nici nu ştiu de la ce a pornit. Nu o dau pe una de 25 de ani. Casa e pe numele lui tata, dar e făcută pe banii mei. Nu e o casă mare. Nu e tot pe numele lui tată. E şi pentru doi vecini. Punem zarzavaturi, avem şi animale în gospodărie. Când am făcut casa, părinţii m-au ajutat. Acum nu ne mai ajutăm. Altele de 25 de ani nu fac ce face ea. Ea munceşte! Când sunt plecat la muncă, ea munceşte în curte”, a mărturisit Mircea Badea în platoul emisiunii.

„Celor doi îndrăgostiţi le dau dreptate. Nu-i cunosc foarte bine, doar din vedere, dar vreau să le dau dreptate. Am văzut lumânări pe la geam”, a spun un vecin.

„M-am înţeles foarte bine cu ei. Nu ştiu care e problema părinţilor. Nu ştiu de ce nu vrea să le treacă proprietatea. E prima oară când aud că s-ar fi dat Mircea la cineva. Sunt oameni la locul lor, nu înjură. N-am auzit nici pe altcineva care să-i vorbească de rău. Nu prea am avut tangenţe cu părinţii domnului. Dar s-a ajuns în situaţia asta aşa…Nu contează vârsta”, a spus Florin, un alt vecin de-al lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata