Ea cerşeşte bani pentru implanturi, iar el pentru mâncare. Cine câştigă mai mult?

Oamenii sunt foarte diferiti si au opinii diferite in legatura cu anumite subiecte legate de viata de zi cu zi. Tocmai de aceea se realizeaza in ultima perioada din ce in ce mai multe experimente.

Filmuletul de mai jos are ca scop sa obtina un raspuns la intrebarea: „Cui ai oferi cativa banuti: unei tinere care vrea sa isi puna implanturi de silicon sau unui tanar care vrea sa isi cumpere ceva de mancare?

La aceasta intrebare au fost pusi sa raspunda trecatorii de pe una dintre strazile din Miami. Rob, initiatorul experimentului, a jucat rolul unui om al strazii care avea scris pe un carton „Am nevoie de bani pentru mancare”, iar Maria, rolul unei tinere care avea nevoie de bani de la trecatori pentru asi face implanturi cu silicon in zona sanilor.

In mod surprinzator, Rob a fost ignorat de catre cei care treceau prin zona in care se afla, dar Maria a fost mult mai norocoasa. Atat femei cat si barbati su fost interesati sa o ajute sa isi indeplineasca „visul”. Fie din curiozitate, fie pentru ca dorinta ei era una mai putin obisnuita, o multime de oameni s-au oprit in dreptul ei, au discutat, au facut fotografii si au facut chiar si donatii in bani.

Experimentul social a fost distribuit in mediul virtual cu o viteza mare si multi dintre cei care l-au urmarit l-au considerat imediat un exemplu de viata.

sursa: www.stirileprotv.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata