Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro. Cum a făcut atâția bani: A început ca recepționistă, dar ce a urmat să facă a uimit pe toată lumea:

Anca Verma este cea mai bogată româncă, averea pe care aceasta o deține depășind cu mult pe cea a lui Ion Țiriac. Fostă Miss România, Anca are o avere de 3 miliarde de euro.

Anca Verma, fostă Neacșu, lucra ca recepționistă la un hotel atunci când l-a cunoscut pe omul de afaceri indian Abhishek Verma. În vârstă de 30 de ani, gălățeanca s-a căsătorit cu afaceristul indian în anul 2006 și au împreună un copil.

Revista Forbes a estimat averea Ancăi Verma la aproximativ trei miliarde de euro, bani obținuți în urma căsătoriei.

Ca răsplată pentru că soția a acceptat să-i fie soție, miliardarul indian a trecut multe afaceri pe numele soției, care a devenit un afacerist important în domeniul armamentului. În 2011, omul de afaceri a trecut pe numele Ancăi pachetul majoritar la Sig Sauer India, una dintre cele mai importante corporații internaționale de vânzare de arme. Mișcarea a venit și pentru a proteja afacerea de problemele cu legea pe care le avea indianul.

Mișcarea nu l-a ajutat prea mult pe Abhishek Verma, care a ajuns după gratii, acolo unde a fost trimisă și Anca. Cei doi soți au fost închiși pentru corupție și spălare de bani, după o anchetă în care au fost implicate și serviciile secrete indiene. Abhishek Verma a fost acuzat pentru că a mituit mai multi miniștri și parlamentari, pentru a obține în schimb contracte preferentiale. Anchetatorii au mai descoperit că acesta își ținea banii în offshore-uri din Lichtenstein, evitand astfel să plăteasca taxe statului indian.

În anul 2015, Anca Verma a fost eliberată din închisoare, iar în prezent trăiește în New Delhi, acolo unde administrează în continuare afacerile familiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata