Ea este soția care iși lasa soțul sa o inșele ori de cate ori dorește. Totul cu o singura condiție! Uite cu ce trebuie sa se intoarca acasa de la fiecare amanta

Amy și Ryan Jones sunt un cuplu tânăr, care au împreună doi copii, și care se confruntă cu o problemă neobișnuită. Din cauza faptului că libidoul femeii a dispărut complet după a doua naștere, el a primit din partea soției ei acordul de a se culca cu alte femei.

Amy Jones, 30 de ani, și-a încurajat soțul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorințe, după ce, în urma celor două nașteri, libidoul ei a scăzut complet.

Lipsită de egoism, ea și-a încurajat soțul să se ducă la alte femei, dar cu o singură condiție: să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu ele.
„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oară cheful de a face dragoste. Am fost la două femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viața noastră intimă și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata