Educatoarea le invata pe fetite sa danseze, insa tatii nu isi pot lua ochii de la ea!

Oricine are copii se gandeste cum sa le canalizeze energia nestavilita intr-o activitate cat mai placuta pentru cei mici. Desi sportul este o optiune excelenta, s-ar putea sa nu fie o alegere tocmai potrivita pentru copiii mai mici. Cursurile de dans reprezinta in acest caz o alternativa eficienta. Majoritatea studiourilor de dans ofera cursuri pentru micuti chiar si la varste de 2-3 anisori. Iar beneficiile dansului in dezvoltarea micutilor nostri sunt nu numai evidente dupa cateva sedinte, dar si prezente pentru tot restul vietii.

Dansul este o activitate fizica intensa, iar micutii care merg in mod regulat la cursuri de dans au o conditie fizica mult mai buna decat a celor care nu fac miscare si isi petrec dup-amiezele in fata televizorului. Conform specialistilor, dansul imbunatateste flexibilitatea, amplitudinea articulara, rezistenta si forta fizica.

Miscarile repetitive antreneaza muschii, corecteaza postura, stimuleaza coordonarea si imbunatatesc sanatatea arterelor. Dansul este o forma de miscare ce ajuta copiii sa isi echilibreze greutatea corporala si sa se dezvolte sanatos si armonios.

Aceasta educatoare le invata pe micute sa danseze, insa atentia tatilor este indreptata asupra ei:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata