El are 19 ani, iar ea 72 si se simt mai fericiti ca niciodata impreuna. Tanarul a fost chiar incantat de partenera sa in noaptea nuntii. Cum s-a descurcat femeia in prima lor noapte de…

Un adolescent de 19 ani s-a casatori cu o batrana in ciuda diferentei de 53 de ani dintre ei. Chimia dintre cei doi a depasit bariera de varsta, chiar daca baiatul este mai tanar decat unul dintre nepotii femeii.

Un adolescent de 19 ani s-a casatori cu o batrana in ciuda diferentei de 53 de ani dintre ei. Chimia dintre cei doi a depasit bariera de varsta, chiar daca baiatul este mai tanar decat unul dintre nepotii femeii.In vara lui 2016, Gary Hardwick a iesit pentru prima data la intalnire cu bunica lui, Almeda sa manance. Dupa doar doua saptamani baiatul si-a luat inima in dinti si i-a pus intrebarea.

„Daca iubesti pe cineva, varsta este doar un numar. Mi-am dat seama ca el este sufletul meu pereche. Nu am fost niciodata intimidata de varsta”, au fost cuvintele bunicii Almeda. Desi stiu ca lumea ii priveste cu ochi rai, nu baga in seama vorbele urate. Nici macar faptul ca fiul sau nu mai vorbeste cu ea din ziua in care l-a intalnit pe Gary, nu a facut-o pe Almeda sa renunte la relatie.

Prima data cand au intretinut relatii intime a fost in noaptea nuntii, iar Gary a fost de-a dreptul incantat. A simtit o conexiune aparte cu Almeda de care nu ar mai vrea sa se desparta vreodata.

Cei doi au si un canal de Youtube cu aproape 50.000 de subscriberi, unde posteaza periodc si unde vand pixuri si cani cu fetele lor imprimate pe ele. Mesajul pe care cei doi vor sa-l trasnmita este ca varsta reprezinta doar un numar.

Sursa: stirilekanald.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata