El este bărbatul bănuit că vinde tinerilor drogul Zombie. Ce a declarat in fata camerelor de luat vederi

Scrob Sergiu Sorin, zis Baghera, considerat a fi ”lordul drogului Zombie” în zona Câmpia Turzii-Turda, a fost arestat preventiv, conform unei decizii luate de magistrații Tribunalului Cluj.

”Baghera” poate contesta decizia.

”Baghera” susține că este nevinovat. ”Nu este nimic adevărat. Nu o găsit nimic la mine” susține cel despre care toată câmpia Turzii știa că este cel care livrează drogul periculos tinerilor din urbe.

TurdaNews a solicitat informații de la IPJ Cluj, dacă Baghera mai este implicat în alte cercetări de natură penală.

”În anul 2018, la nivelul Politiei municipiului Campia Turzii au fost inregistrate 3 dosare penale privind savarsirea infractiunilor de furt si tainuire de catre persoana mentionata. În aceste dosare cercetarile au fost finalizate, fiind inaintate parchetului cu propunere de trimitere in judecată.

Persoana in cauza este vizata in alte trei dosare aflate in instrumentarea polițiștilor de la Campia Turzii, dosare intocmite pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, viol și uciderea animalelor cu intentie, fapte prevăzute de Codul penal. In aceste cazuri, politistii desfasoara activitati pentru administrarea probatoriului.”, a precizat IPJ Cluj.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata