Era pe plajă, la mare, când a dispărut fără urmă. Au găsit-o peste 18 zile în exact același loc, dar ce pățise i-a lăsat și pe polițiști fără replică. Au crezut-o nebună, dar e adevărat

Rudele unei femei s-au lovit de o situație halucinantă, după aceasta a dispărut fără urmă, în ianuarie 2017. Nining Sunarsih, în vârstă de 53 de ani, a fost „furată” de un val, în Indonezia. De atunci, toate eforturile de a o găsi au fost în zadar… Dar acest lucru s-a sfârșit sâmbătă.

În urmă cu o lună în urmă, tatăl femeii începuse să aibă vise ciudat, Sunarsih îi apărea în timpul somnului, informându-l că așteaptă să fie găsită pe aceeași plajă de unde a dispărut. Potrivit Daily Mail, rudele s-au îndreptat în acea direcție și au găsit-o pe femeie întinsă pe nisip, în aceleași haine în care dispăruse, potrivit spynews.ro.

Potrivit relatărilor, totul a început în 2017, atunci când Sunarsih și familia se aflau în vacanță pe Plaja Citepus. Femeia făcea baie în ocean, atunci când un val mare a apărut și a tras-o în larg, în timp ce sora și nepotul ei priveau neputincioși, neavând cum să o ajute.

Polițiștii s-au dat bătuți după zile de căutări, dar familia mereu a crezut că se va întoarce. Acum că minunea s-a produs, oamenii au adus-o pe Sunarsih acasă, unde a primit îngrijiri medicale. Și-a recuperat cunoștința, mănâncă și bea, dar încă nu poate vorbi, ceea ce însemană că încă nu poate spune prin ce minune a ajuns înapoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata