Este fotomodel pe Instagram și a cheltuit peste 1800 de euro ca să arate așa. Ce spune femeia:

Un fotomodel de pe Instagram, care a cheltuit peste 1.800 de euro pentru modificarea obrajilor, spune că ”nu va mai asculta niciodată medicii”, după ce un doctor a avertizat-o împotriva „riscurilor inerente” ale unui tratament repetat.

Femeia se numește Anastasiia Pokreshchuk, are 32 de ani și este din Kiev, Ucraina.

Ea și-a petrecut ultimii doi ani administrându-și injecții faciale și crede că – înainte de aceste intervenții – arăta ca un ”hamster”.

Potrivit Daily Mail, Anastasiia a declarat într-o emisiune televizată din Marea Britanie că este ”mulțumită de aspectul ei” și s-a descris ca fiind „cel mai frumos monstru pe care îl veți vedea vreodată”.

Ea a ignorat sfaturile doctorului Harris conform căruia tratamentul excesiv poate duce la vătă.mări fizice și psihologice, insistând că este mult mai fericită cu aspectul ei decât era înainte de injecții.

„Înțeleg că este ceva extraordinar. Dar este normal și bun pentru mine, și sunt mulțumită de aspectul meu, nu voi mai asculta niciodată medicii” – a spus femeia.

”Sunt foarte fericită. Mă uit pe pozele mele de acum doi ani și cred că eram urâtă. Poate că nu îți place cum arăți acum, dar poți să schimbi asta fără probleme” – mai spune Anastasiia.

Întrebată de ce nu i-a plăcut înfățișarea ei, Anastasiia a spus: „Nu îmi plăcea fața mea, arătam ca un hamster. Îmi place fața subțire. Eram un hamster; obrajii erau mici”.

Modelul de pe social media, care se mândrește cu 270.000 de adepți pe Instagram, spune că are Botox, dar și alte substanțe în obraji, buze și maxilar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata