Eugenia Șerban a învins cancerul. Ce planuri de viitor are actrița ajunsă la vârsta de 51 de ani

Actrița Eugenia Șerban pare să fi depășit momentele dificile, iar acum, la vârsta de 51 de ani, are planuri în ceea ce privește cariera profesională. A trecut prin clipe cumplite o lungă perioadă de timp după ce a aflat că este diagnosticată cu o boală necruțătoare, cancerul.

Acum, actrița a învins maladia, s-a vindecat și are planuri mari. Eugenia a făcut declarații prin care a dezvăluit care sunt acestea.

Îndrăgita actriță poate afirma în sfârșit că și-a regăsit liniștea și fericirea după toate dramele cu care s-a confruntat. Astfel, Eugenia Șerban a găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă lovitura pe care i-a dat-o cancerul părea să-i fie fatală. Și totuși, nu a fost așa, iar acum zâmbește din nou! Mai mult, din iunie ea și-a reluat activitatea profesională și s-a întors pe scenă, locul de care este îndrăgostită iremediabil.

Eugenia Șerban, o viață nouă la vârsta de 51 de ani
Actrița a vorbit recent despre experiența cumplită prin care a trecut în urmă cu un an, când s-a operat de cancer. Aceasta poate spune că a trecut prin Iad, iar acum s-a întors mai puternică și mai hotărâtă să lupte pentru viață ca niciodată. A reușit să învingă de două ori cancerul, dar s-a recuperat în cele din urmă. În 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație.

Protagonista peliculei „Dulcea saună a morții” s-a născut la 13 noiembrie 1969, în București, și este în zodia Capricorn. Eugenia Șerban poate spune că a început o nouă viață după cumplitele operații în urma cărora a trebuit să-i fie extirpați ambii sâni. Se pare că aceasta era singura soluție pentru a scăpa cu viață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata