Farsa urmarita de peste 2 milioane de oameni, in 24 de ore. Ce se imtampla in momentul in care femeia deschide usa

Un barbat i-a oferit sotiei sale o surpriza de proportii cand aceasta s-a intors de la serviciu si a gasit casa plina de mingi.

Roman Atwood a devenit celebru in mediul online, dupa ce a postat mai multe farse filmate pe YouTube care au fost vizualizate de sute de milioane de ori. Ultima data, Roman a umplut casa cu mii de mingi colorate, in timp ce sotia si mama celor doi copii ai lui era plecata la serviciu.

Filmarea postata pe YouTube incepe cu o convorbire telefonica intre Roman si sotia lui. Apoi, barbatul si cei doi copii primesc un camion incarcat cu saci imensi plini cu mingi din plastic, care sunt goliti in casa.

Casa s-a transformat intr-un veritabil loc de joaca… In sufragerie a fost instalata si o trambulina, iar cei doi baieti ai cuplului si-au invitat toti prietenii la joaca.

Intre timp, Roman a pregatit terenul pentru momentul in care sotia lui avea sa ajunga acasa. A facut o imprivizatie prin care s-a asigurat ca sute de mingi vor navali peste sotia lui, in momentul in care aceasta va deschide usa de la intrare si a instalat camere video peste tot, pentru a surprinde orice reactie.

Filmarea cu farsa amuzanta a fost postata pe YouTube, iar in 24 de ore a fost urmarita de peste 2 milioane de persoane.

Roman este un comic american, faimos pentru farsele sale. Acestea au strans peste 655 de milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube.

sursa: www.stirileprotv.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata