Fata de 16 ani se pregătea de o petrecere, dar când a intrat în baie a simțit o durere uriașă în părțile intime, când a văzut ce avea acolo a început să urle

Chelsea Clatworthy a trecut prin momente cumplite.

Adolescenta avea doar 16 ani la acea vreme și nu se simțise deloc rău, nu era deloc obosită, avea menstruație regulată, nu îi venea să vomite. Tocmai de aceea nu a fost conștientă de sarcina sa până când a intrat în travaliu.

De fapt scena a fost și mai șocantă, și-a dat seama de ceea ce se petrecea când stătea pe toaletă și a văzut capul fiului ei ieșind, iată ce mărturisește chiar ea despre acel moment: ,,Am țipat după fratele meu mai mic, care era în camera de alături, și el s-a grăbit și mi-a prins băiatul la timp”.

Din fericire, mama fetei a știut ce e de făcut: ,,Eu și fratele meu am strigat după mama care era jos. Ea a luat un prosop, i-a curățat nasul și gura ca să poată respira, pentru că nu plângea. Fratele meu a plecat după ajutor și a sunat o ambulanță, dar mama a spus că nu ar trebui să tăiem cordonul ombilical, pentru orice eventualitate”.

În curând au sosit trei ambulanțe la fața locului: ,,Erau atât de șocați, nu numai fiindcă am făcut un copil fără să știu că sunt însărcinată, dar și pentru că puteam să stau încă pe propriile-mi picioare”.

Singurul simptom de sarcină a fost o durere groaznică de spate, cu două zile înainte de naștere, dar fata, fiind foarte tânără, nu s-a gândit de două ori la asta deoarece fusese diagnosticată cu scolioză, plus că spune că mereu fusese o ,,fată mai solidă”, așa că toată lumea, inclusiv ea, crezuse că pur și simplu se îngrășase puțin mai mult.

Chelsea era un adolescent normal, mergea des la petreceri și se distra, în ziua în care a născut, se pregătea pentru o petrecere. Acum, fiul ei, Lorenzo, își sărbătorește cel de-al șaselea an de viață pe data de 9 decembrie. Chelsea e foarte mândră de el: ,,De-abia aștept să fie suficient de mare ca să înțeleagă toată povestea nașterii lui”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata