Fata lui Jean Claude Van Damme este cea mai frumoasă fiică de vedete!

Cu toții îl știm pe Jean Claude Van Damme și i-am văzut măcar unul dintre filmele în care a jucat. Dar foarte puțini știu cum arată fiica acestuia acum. Este superbă, frumoasă și o adevărată luptătoare!

Actorul are trei copii, doi băieţi şi o fată, toţi trei fiind căutaţi de paparazzi , însă cea mai mediatizată este Bianca Van Varenberg, cunoscută sub numele de Bianca Bree.

Actorul are trei copii superbi, doi băieți și o fată, toți trei fiind adesea vânați de paparazzi din cauza faptului că au un tată celebru. Însă, de departe cea mai mediatizată este însă Bianca Van Varenberg, cunoscuta și sub numele de Bianca Bree, pe care actorul o are cu fosta campioană la culturism Gladys Protugues.

Dacă Van Damme, expert în arte marțiale, și-a câștigat notorietate pentru abilitatea de a face un șpagat perfect, Bree se pare că a moștenit flexibilitatea șicalitățile tatălui ei și execută același exercițiu într-un mod impecabil.

În plus, tânăra a postat pe pagina ei de Instagram o poză în oglindă cu ea și tatăl ei, în timp ce fac șpagatul. Bianca a apărut până în șase filme cu tatăl ei, ultimul fiind „Full Love”, o dramă de acțiune, scrisă, produsă și regizată de actor, iar în ultima perioada, tânăra s-a dedicat sportului, pasiune moştenită de la ambii părinţi, şi publică pe diverse platforma sociale imagini inedite din sala de antrenament.

„Vreau să le arăt fetiţelor şi băieţeilor că poţi să faci sport şi să fii feminină în acelaşi timp. Așa cum poţi sta picior peste picior la masă, poţi aplica și nişte lovituri dure într-un mod frumos, feminin. Aşa cum tatăl meu a promovat artele marţiale şi a dat o lecţie generaţiei mele – vreau să duc mai departe această moştenire“, a explicat Bianca Bree pentru „New York Post“.

Cu toate că numele ei de botez este Bianca Van Varenberg, în doemniul carierei a preferat să nu iasă din umbra tatălui său, așa că încă își folosește numele Van Damme, inclusiv pe contul de Instagram. Pentru prieteni însă, ea este „Bree”.

Bianca Bree, fiica cunoscutului actor Jean-Claude Van Dame îşi doreşte să îi calce pe urme tatălui său şi să joace pe marele ecran.

Mai mult de atât, fiica lui Van Damme este un exemplu de fitness ce impresionează orice iubitor de sport.

Bianca a apărut deja în filme precum “The Shepherd: Border Patrol”, “Assassination Games”, “Six Bullets”, “Full Love”, “Enter the Fist and the Golden Fleece” şi “Paranormal Activity Security Squad”.

Ce parere ai?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata