Femeia și casa ei. Ce spune lipsa dorinței de a face ordine în casă?

Ordinea în casă – este necesitatea internă şi firească a unei femei mature. O casă confortabilă – este fundamentul vieții unei femei, pe care se construiește o relație fericită, corectă şi matură cu un bărbat.

Femeia care nu vrea să creeze confort din cauza lenii sau oboselii, nu este capabilă de nimic, în special să construiască o relație cu bărbatul. Casa – este opera principală a femeii, ea trebuie să fie sursa principală de inspirație pentru tine şi familia ta. Confortul şi ordinea în casă îi oferă femeii putere, de aceea, ea ar trebui să fie interesată în asta, mai mult decât alți membri ai familiei.

Casa – este oglinda ta. În ea se reflectă ceea ce trăiești, ce gândești, ce simți şi unde curge energia ta – în familie sau în afara ei.

În cazul în care casa ta are nevoie de brațe bărbătești, atunci nu poți construi relații cu bărbatul, respectiv nu poţi interacționa cu el ca femeie. Dintr-un motiv sau altul ai decis să te bazezi doar pe tine şi să ţii totul sub control sau ai îndepărtat bărbatul din viaţa ta pentru că nu ai nevoie de el.

Rezolvarea problemelor gospodărești – este în primul rând relația voastră ca soţ şi soţie, este valoarea ta ca femeie, este capacitatea de a cere şi a obține ajutor. Casa nu trebuie să fie calvarul tău sau dispoziția proastă – ea este inspirația, magia şi farmecul tău..

Cum să faci casa confortabilă?

Trebuie să începi nu cu ordinea, ci cu gândurile tale. Ce-ţi dorești? Cum vrei să trăiești? În primul rând casa e vie. E baza pe care se construiește viaţa voastră. Neapărat voi scrie un articol şi despre locuințele închiriate, despre lipsa propriei case. Aici, deasemenea există un motiv, nu este o coincidență. La bază stă un motiv psihologic profund. Tratați casa în care locuiți astăzi, ca pe ceva viu. Schimbându-ţi atitudinea faţă de casă, îţi vei schimba viaţa.

Toate treburile casnice trebuie să fie conștientizate. Să învestești în ele o parte din tine, iubirea ta. Călcând, gătind bucatele, spălând – doar aşa se creează energia casei cu iubire, nu din lene şi depresie. Aici se ascunde puterea feminină – să-şi facă casa plină de energie, nu goală şi rece. Femeia poate face în casa ei mult mai multe decât la muncă. Amintește-ţi unde trebuie să-ţi îndrepți atenția şi energia: în casa ta sau în afara ei? Având grijă de casă, curățând-o, îţi umpli viaţa de SENS.

Tratează-ţi casa cu grijă şi respect. Simte-o. Această interacțiune poate fi tămăduitoare pentru femeie. Casa pentru femeie – este un spațiu sacru, care îi oferă liniște şi armonie, de aceea nu poate rămâne în dezordine, pentru a se umple de emoții negative, certuri şi insulte. O astfel de casă nu are viitor, cum de altfel nici casa fără femeie – nu există.

Nu ștergi pur şi simplu praful, ci pui energia în mișcare, energia nu trebuie să stagneze. Nu speli pur şi simplu geamul, ci deschizi şi cureți orizontul pentru planurile şi scopurile familiei tale. Femeia – e cea care păstrează focul familiei. Iar focul – e viaţă. Nu va fi focul, nu va fi familia. Va fi o conviețuire sau o căsătorie economică.

Treburile casnice pot obține un nou sens, ele trebuie să fie plăcute, să te încarce, să te facă fericită. Astfel împarți iubirea cu cei dragi. Probabil bărbatul nu va observa faţa de masă nouă, însă energia şi faptul că eşti interesată de căminul familiar – îl va observa neapărat.

Amintește-ţi când erai copil şi veneai acasă, nu era important ce faţă de masă a așternut mama, ci faptul că acasă e confortabil şi să fie Ea – mama. Ce sentiment de fericire şi protecție oferă acest lucru. Bărbații în această privință sunt ca şi copiii: pentru ei este important să obțină starea de confort, grijă şi cămin familiar.

Femeia nu trebuie să fie bucătăreasă sau spălătoreasă, ci Gospodină. Ea trebuie să-şi transforme casa, să se joace cu spațiul unde totul e supus gândurilor, dorințelor şi energiei ei. Unde fiecare colțișor oferă forțe şi dăruiește senzația uimitoare de căldură, lumină, grijă şi frumusețe.

Sunteți de acord cu asta?

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata