Fetița asta s-a PIERDUT de MAMA ei pe stradă. DISPERATĂ și cu glasul stins, întreba oamenii dacă au văzut-o, dar PUȚINI o bagau în seamă. FINALUL este de-a dreptul ÎNGROZITOR, uite ce a pățit copila în PLINĂ STRADĂ

Dacă ți-ai pierdut vreodată copilul, chiar și pentru o secundă, atunci știi acel sentiment de panică care îți cuprinde tot corpul, sentiment pe care nu îl poți descrie în cuvinte.

Dar ce ai face în momentul în care copilul tău ar dispărea nu pentru câteva secunde, ci preț de câteva minute, ore, ba chiar zile? Greu de imaginat, nu-i așa? Iar după căutări disperate, să îți dai seama că, de fapt, copilul tău a dispărut complet.

Povestea de mai jos dezvăluie un experiment social, a cărui personaj principal este o fetiță care s-ar fi pierdut de mama ei și care nu știe nici drumul spre casa lor.

Toți oamenii pe care ea îi întâlnește nu au nicio idee că ea este o actriță și că totul este filmat cu o cameră ascunsă.

Fiecărui om pe care îl întâlnește, fetița se duce și îi cere în mod repetat ajutorul, dar în cele din urmă, cu tristețe, se așază singură pe trotuar. Oamenii trec pe lângă ea, nepăsători. Doar câteva persoane întorc capul după ea și îi acordă puțină atenție, dar după scurt timp, își văd liniștiți de drum.

Dar ceea ce se întâmplă la sfârșit este de-a dreptul îngrozitor.

Auzind că s-a pierdut de mama ei, un bărbat o ia de mână, pretinzând că a văzut-o pe mama copilei și că o va duce la ea. În acel moment tensionat, unul dintre cei care știau despre acest experiment, apare și încearcă să salveze fetița din mâinile bărbatului care i-a spus fetei că o va duce în siguranță la mama ei. Pentru a nu se da de gol și pentru a duce totul la bun sfârșit, complicele sună la poliție și anunță cazul fetiței.

Când au ajuns la fața locului, agenții de poliție l-au identificat pe bărbat, a cărui cazier nu era deloc curat, ba din contră, acesta era chiar unul din pedofilii de temut.

Adevărul este că, în graba noastră, constrânși de grijile cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, poate nici nu am fi observat fetița care își căuta cu disperare mama.

Dar, mă bucur că am dat peste această poveste, pentru că m-a făcut să-mi dau seama că trebuie să dau mai multă importanță la ceea ce se petrece în jurul meu, mai ales atunci când este vorba despre copii mici care s-ar putea pierde de familia lor și care cer ajutorul.

Tu cum ai fi reacționat într-o astfel de situație?

Distribuie mai departe! Consecințele acestei situații pot fi devastatoare pentru viața unui copil care chiar are nevoie de ajutor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata