Fetița face parte din corul unei biserici, dar nu se poate abține să danseze

Ai dat vreodată din mâini și ai dansat vreodată în public ca și cum nu îți pasă de nimic? Chiar dacă ai făcut asta, vei rămâne impresionat de modul în care se mișcă această fată, numită Loren Patterson, în vârstă de șase ani, atunci când a cântat în corul bisericii.

Spiritul vesel al acestei fetiței a atins, de fapt, foarte mulți oameni din jurul lumii, iar familia ei a fost inundată de poveștile pline de duioșie care celor care spun că aceste imagini le-au schimbat viața.

După ce mama sa, Jennifer Patterson, a postat acest filmuleț pe pagina ei de Facebook în care fiica sa cânta la Biserica First Baptism din Dickson, Tennesse, zeci de oameni au dorit să ia legătura cu ea. Acesta a spus alături de postarea de pe Facebook: „Loren cântă în cor în această dimineață. În cazul în care nu o vedeți, este fetița în roz și în maro.”
Aceste imagini au fost vizionate de milioane de ori, iar comentariile au curs râuri spunând că atitudinea ei relaxată este inspirațională. În imagini, fetița de șase ani este poziționată la finalul unui rând de copii, dansând din momentul în care începe muzica, chiar și atunci când partea în care cântau copiii se terminase.

Mama sa spune că era prima dată când fiica sa cânta în cor. Totuși, nici fetița, nici solistul principal nu erau conștienți de faptul că aceasta a atras toată atenția, în special pentru că stăteau în fața corului de adulți.
Mama sa a adăugat: „am observat câțiva oameni care se se uitau insistent și soțul meu, Mike, era în public. Așadar, l-am văzut râzând și nu am știut de ce, așa că am continuat să cânt și nu am înțeles ce se întâmplă.”

Aceasta a descoperit mai târziu de ce rțdea soșul ei, atunci când un prieten le-a trimis filmarea în care Loren dansa. Patterson spune că nu au intrat de mult în cor, dar că Lauren și sora sa în vârstă de trei ani cântă mereu prin casă.

Aceasta cântă mereu prin casă, dansează mereu și inventează propriile sale cântece despre Isus. Aceasta este personalitatea ei: este extrem de fericită și așa a fost toată viața ei.
Patterson spune că a fost contactată de oameni din toată lumea și că mulți dintre ei i-au spus că atitudinea lui Loren a avut un impact foarte mare atunci când trecea prin momente foarte grele în viață.

Poveștile pe care le-a auzit Jennifer au avut un mare impact asupra familiei. Mulți dintre privitori au povestit cât de grele sunt momentele prin care trec și cum au ajuns să zâmbească pentru prima dată după mult timp atunci când au văzut-o pe fetiță, sau că și-au regăsit drumul către ședință.

Chiar dacă unii oameni au uitat să zâmbească, se pare că veselia lui Lauren a reușit să schimbe în bine atitudinea oamenilor. Aceasta nu a realizat niciodată ce impact a avut asupra oamenilor din jurul ei, inclusiv asupra străinilor care aveau nevoie de un motiv să zâmbească.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata