Fetița imita perfect mișcările dansatoarelor profesioniste

Dacă este un lucru pe care îl cunoaștem despre copiii din ziua de azi, este că își doresc să crească mult prea repede. Acum sunt bebeluși și au nevoie de tine pentru fiecare lucru în parte, în secunda următoare au cinci ani și își doresc independență. Dacă mai clipești încă o dată, sunt deja adolescenți.

Cred că este normal să spunem că majoritatea oamenilor cred despre copii că sunt drăguți, mai ales cei care nu îi au. Chiar dacă nu îți plac neapărat copiii pentru tine, recunoști că sunt adorabili în unele situații.

Cea mai drăguță formă de drăgălășenie este atunci când aceștia nu încearcă să fie drăguți. Sunt atât de mândri și ne inocenți, încât nu ne dorim decât să îi tragem de obrăjorii drăguți și rotunzi. Acesta este cazul acestei fetițe care a furat inimile oamenilor cu reacția ei simpatică la vederea unui grup de dansatori.

Atunci când Ollie Malone, în vârstă de doi ani a văzut dansatoarele de la liceul Southwood, a devenit destul de evident cam cât de mult își dorește să fie ca ele. La un joc din septembrie 2017, Ollie s-a decis să își pună talentul la bătaie și să le arate acelor dansatoare profesioniste cum se dansează, de fapt!

Mama lui Ollie a înregistrat totul pe cameră. Ollie a început să imite fiecare mișcare pe care o făceau dansatoarele mature și este evident că nu este prima dată când participă la un asemenea eveniment, ceea ce este logic, ținând cont de faptul că ambii părinți ai fetei lucrează la liceu.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata