Fetita isi vede tatal dupa mult timp. Reactia ei i-a speriat pe toti:

Ca orice activitate, meseria de șofer de camioan are avantaje și dezavantaje, un lucru sigur fiind acela că nu se numără printre meseriile ușoare și lipsite de dificultăți.

Un avantaj îl reprezintă partea financiară. În special în cazul transporturilor pe rute internaționale, salariile pot deveni o motivație importantă pentru cineva care vrea să între în acest domeniu de activitate. Un alt avantaj îl reprezintă posibilitatea de a călători și a vizita o mulțime de locuri, locuri pe care o persoană din alt domeniu de activitate poate nu ar avea ocazia să le viziteze.

Unul dintre cele mai importante dezavantaje este acela de a fi tot timpul pe drum, departe de casă și de familie. Pe lângă acest lucru, mai pot interveni și diferite probleme de natură medicală, din cauza timpului îndelungat petrecut la volan.

Ca orice altă meserie, activitatea de șofer de camion are avantajele și dezavantajele sale, dar pentru o persoană căreia îi place să călătorească, care nu are nicio probleme în a petrece perioade mari de timp departe de casă și care respectă regulile în ceea ce privește timpii de odihnă și pune siguranța pe primul plan, această meserie se poate dovedi una destul de interesantă și satisfăcătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata