Fetita servea pranzul cu mama ei intr-un restaurant, cand a inceput sa fredoneze o melodie. Brusc, toate privirile s-au indreptat asupra ei!

O fetita de sase ani a topit inimile tuturor cu vocea sa. Aceasta se afla cu mama ei la un restaurant, unde servea pranzul, cand a inceput sa fredoneze o melodie. Fara sa isi dea seama, talentul ei i-a atras ca un magnet pe cei prezenti, care au privit-o curiosi si au inceput chiar sa o filmeze.

Un astfel de moment, spontan si special, cu o fetita talentata, a cucerit si inimile internautilor, care i-au dat zeci de mii de aprecieri. Vizibil emotionata, mama isi sorbea fetita din priviri, mandra de talentul si de vocea sa. „Nu aveai cum sa nu remarci asa ceva”, „Cand a inceput sa cante, am inchis ochii si m-am lasat purtata de val. E minunata” au fost cateva dintre comentariile celor prezenti.

Mama fetitei o indruma pe micuta sa urmeze o cariera muzicala, fiind alaturi in visul ei. Cu atat de mult potential, ar fi si pacat ca un astfel de talent sa se iroseasca. Va invitam sa o ascultati:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata