Filmulețul CARE A ȘOCAT toată România e REAL! Celebra blondă a recunoscut: „DA, EU SUNT ÎN IMAGINI

Roxana Nemes s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, in urma cu patru ani. La acea vreme, in presa, au aparut mai multe imagini cu focoasa blonda in timp ce facea amor cu partenerul său de atunci.

Se pare ca filmarea respectiva a fost realizata de un fost iubit al cantaretei, cel mai probabil din razbunare, pentru ca s-a combinat cu impresarul Radu Groza. Potrivit bzi.ro, desi se vedea clar ca este vorba de Roxana Nemes in clipul respectiv, blonda a sustinut ca nu stie exact cine a putut sa o filmeze.

„Nu stiu exact cine m-a filmat, dar banuiesc ca un fost iubit de al meu. Nu stiu daca el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred ca e ceva rusinos neaparat. Toata lumea face acest lucru intr-o relatie. Nu stiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relatia a filmat, dar nu ma asteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul meu iubit. S-a intamplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamagita. Important e sa invatam. Nu am vazut ca sunt filmata”, povestea Roxana Nemes

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata