„Firicel” din Las Fierbinti face scandal mare pentru drepturile lui: „Pai, ma dati afara pentru ca va cer public… „

Firicel” din Las Fierbinti face scandal mare pentru drepturile lui: „Pai, ma dati afara pentru ca va cer public formula de calcul dupa care impartiti aproximativ 10 milioane de euro?”

Actorul Toma Cuzin s-a revoltat pentru ca impartirea banilor din drepturi de autor nu este transparenta.

Toma Cuzin, devenit celebru datorita rolului “Firicel” din “Lasa Fierbinti”, este nemultumit de mai multi ani pentru ca institutia care imparte bani artistilor, CREDIDAM, nu face publice criteriile dupa care se dau sumele pentru fiecare artist in parte.

“Pentru ca este Iunie, sfarsit…adica zilele in care se repartizeaza drepturile conexe dreptului de autor, nu pot sa nu aduc aminte de CREDIDAM pam pam. Se intampla ca Dl. Stefan Gheorghiu-sef peste tot ce insemna drept de autor si conex vrea sa modifice legea drepturilor de autor. O modificare ma vizeaza direct ….cea care se refera la excludere. Domnu Gheorghiu vrea sa excluda pe cine vrea sau cine nu i convine dar banii sa i incaseze in continuare . Bravo! “, a postat Cuzin.

“Pai mă dati afara pentru ca va cer public formula de calcul dupa care impartiti aproximativ 10 mil euro..!!?! dar banii ii incasati si mai aveti tupeul sa spuneti la tribunal ca nu-mi aduce prejudiciu??? Rusine!! Domnule Gheorghiu sper sa nu-mi mai furati banii si la repartitia asta… Dupa cum stiti contractele sunt depuse la dosar , pe care il aveti…3 zile. Justitie-Dreptate si Adevar”, a mai scris actorul. Intrebat de un amic de ce colegii sai de breasla nu protesteaza, Cuzin a explicat: “Sunt speriati. Comenteaza, sunt dati afara …si adio drepturi. Dar poate face instanta dreptate…”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata