Flatulenta in public:))) Reactia oamenilor cand aud sunetele scoase de acest tanar:

Am auzit cu toţii expresia „râsul este cel mai bun medicament”, totuşi, puţin dintre noi ştiu că acest lucru a fost dovedit ştiinţific de cercetători. Un bun simţ al umorului şi abilitatea de a râde des poate fi benefic sănătăţii tale fizice, emoţionale şi sociale.

E mai ieftin decât o vizită la doctor şi funcţionează mai bine uneori mai bine decât medicamentele de pe piaţă, aşa că de ce să nu-i dai o şansă.

Râsul te face o persoană atractivă.

Studiile au arătat că barbaţii cu un bun simţ al umorului sunt mai atractivi. Şi, evident, bărbaţii sunt mai atraşi de femeile care râd copios la glumele lor. Râsul te face să te simţi mai confortabil în diverse situaţii sociale, precum petrecerile. Te poate ajuta să-ţi măreşti cercul de prieteni. De asemenea, dacă ai un simţ al umorului bine dezvoltat îţi măreşti şansele de angajare la interviul pentru locul de muncă pe care îl doreşti.

Scade stresul şi anxietatea.

Umorul poate fi o barieră de rezistenţă în viaţa de zi cu zi când avem diverse probleme. Râsul poate creşte capacitatea de adaptare la situaţiile dificile. Acesta moderează efectele negative ale stresului asupra sănătăţii şi promovează o stare de spirit pozitivă care anulează emoţiile negative. Totodată, un simţ al umorului bine dezvoltat te poate ajuta să treci mai uşor peste probleme şi evident să vezi partea plină a paharului.

Întăreşte sistemul imunitar.

Experienţele stresante de zi cu zi suprimă sistemul nostru imunitar chiar şi la cele mai simple probleme, spre exemplu: nu-ţi porneşte maşina. Aceste experienţe stresante cresc riscul de boli infecţioase şi a bolilor de inimă. Însă un bun simţ al umorului previne stresul de a afecta sistemul imunitar, protejându-te de boală.

Este benefic pentru sistemul respirator.

Râsetele oferă cea mai rapidă şi uşoară metodă de reglare a respiraţiei prin golirea plămânilor de aer. Aceasta duce la o creştere imediată a frecvenţei cardiace, frecvenţei respiratorii şi a consumului de oxigen. Un râs prelungit şi entuziast înlătură plămânii de aer rezidual şi îl înlocuieşte cu unu proaspăt, bogat în oxigen. În termeni mai simpli, îţi permite să respiri mai adânc, îmbunătăţind sănătatea sistemului respirator pentru cei cu probleme precum astmul.

Râsul face atât de mult bine că oamenii au inventat yoga cu râs. Această metodă de yoga revitalizează organismul şi controlează stările mentale reglând curgerea „forţei vitale, inducând calm, concetrare şi energiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata