Florin Pastramă nu s-a mai putut abține. I-a dat replica lui Brigitte, după ce fosta lui parteneră de viață a spus că „a trăit în mocirlă” și l-a trimis la muncă

Florin Pastramă i-a dat replica lui Brigitte, fosta lui parteneră de viață. Bruneta anunțat că divorțează de partenrul ei, iar acum puțin timp a făcut o postare cu subînțeles. Mesajul, în mod evident, se referea la el și se pare că l-a deranjat foarte tare având în vedere că a reacționat.

Florin Pastramă și Brigitte nu mai formează un cuplu și nici nu mai locuiesc în aceeași casă, după ce ea a depus actele de divorț. Din cauza situațiilor dure în care a fost implicată de-a lungul celor trei ani de căsnicie care i-au stricat imaginea în adevăratul sens al cuvântului și din pricina cărora nu a avut deloc liniște, ea a decis că este mai bine ca fiecare dintre ei să meargă pe drumul lui.

Florin Pastramă nu s-a mai putut abține
La câteva zile după ce a făcut tristul anunț al separării de Florin Pastramă, Brigitte a făcut o postare pe Instagram în care și-a sfătuit indirect fostul partener să muncească, pentru că în caz contrar se va afunda în sărăcie.

Nu a specificat clar la ce anume făcea referire, dar oamenilor nu le-a luat prea mult timp să își dea seama că era vorba despre bărbatul alături de care a trăit în aceeași casă timp de mai bine de trei ani, în care a recunoscut că a suferit enorm, mai ales că acesta va avea și momente în care era violent cu ea.

„Du-te la furnică leneșule! Uită-te cu băgare de seamă la căile ei și înțelepțește-te” (…) Sărăcia vine peste tine ca un hoț, și lipsa, ca un om înarmat.”, a postat Brigitte pe Instagram.

Ei bine, Florin Pastramă nu s-a lăsat nici el mai prejos, a profitat de moment și a transmis și el un mesaj dur pe rețelele de socializare care îi este dedicat fostei sale soții de care este dezamăgit la momentul actual, deși în trecut spunea că o iubește cu toată ființa lui. Cel mai probabil, decizia de a divorța nu i-a prins nici lui bine, mai ales că ea era femeia alături de care voia să trăiască pentru tot restul vieții sale.

”Vă voi da o inimă nouă și vă voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne”, a scris Florin Pastramă, în mediul online.

Brigitte divorţează de Florin Pastramă
Brigitte Pastramă a decis să divorțeze de soțul ei, Florin Pastramă. Bruneta ar fi anunțat totul în seara aceasta, în cadrul unui eveniment monden din București unde și-a făcut apariția fără afacerist, potrivit Click.ro.

Vedeta nu are foarte multe cuvinte frumoase despre mariajul cu Florin, mărturisind că „a trăit în mocirlă”. Bruneta a mărturisit că divorțul se va ține la notar, pentru că oricum nu are ce să împartă cu Florin Pastramă. Brigitte a dezvăluit că s-a săturat să trăiască doar în scandaluri. Mai multe decât atât, vedeta a spus că această căsnicie îi afectează imaginea.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata