Fostul iubit plin de bani a pozat-o goala, iar noi am pus mana pe imagini

Ben si Diana de la ”Insula iubirii” nu au fost doar iubit si iubita, ci si parteneri in proiectele profesionale, sprijinindu-se si inspirandu-se unul pe celalalt. CANCAN.ro, a intrat in posesia unor imagini interzise minorilor cu bruneta, realizate chiar de fostul ei iubit.

Ben si Diana de la ”Insula iubirii” au avut o relatie intensa, care, desi a sfarsit in Thailanda, inca mai produce ”efecte”.

CANCAN.ro a aflat ca fostul iubit al brunetei este pasionat de fotografie, iar cea care l-a inspirat a fost chiar ea. Ben a realizat un pictorial extrem de sexy cu Diana, exersandu-si talentul de fotograf. Diana a jucat perfect rolul de model si a flirtat cu obiectivul camerei, lasand deoparte orice inhibitie si punandu-si in valoare frumusetea si senzualitatea.

Ben si Diana au facut o echipa de exceptie si desi au ”jucat” la limita dintre vulgaritate si senzualitate, au reusit sa nu o depaseasca si sa ramana in sfera celei de-a doua, realizand un adevarat pictorial artistic.

”Sunt fotograf amator, iar fotografia e hobby-ul meu. Diana a fost muza mea si i-am facut cateva poze in care am surprins-o in ipostaze artistice”, a declarat Ben de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania.

Ben si Diana s-au despartit in ThailandaBen si Diana de la ”Insula iubirii” s-au despartit in Thailanda, dupa ce bruneta si-a vazut iubitul flirtand cu ispitele si atingandu-le. Bruneta s-a declarat dezamagita si, dupa ce a pus punct relatiei, s-a cuplat cu ispita Andy, insa legatura lor nu a rezistat cand s-au intors in tara. In prezent, Diana s-ar iubi cu ispita Marco, cu care s-ar fi cuplat dupa intoarcerea din Thailanda.

”Dupa ce au venit in tara, Marco a mers in vizita la Ben si la Diana. In perioada aia, Diana incerca sa aiba o relatie cu Andy. Ea si-a petrecut chiar cateva nopti in Militari, la Andy. El a acceptat sa-i fie alaturi, dar ca prieten. Marco s-a indragostit de ea, i-a trimis flori, apoi a invitat-o la nunta surorii lui, in Italia. Diana a acceptat si a plecat cu el in Italia. Acum, probabil s-a mutat cu Marco intr-un complex de lux din Capitala. Diana a luat masina lui Ben intr-o seara, la club, desi ea nu are permis. S-a imbatat si la intoarcere a condus Marco. Diana i-a zgariat masina de doua ori lui Ben: o data cand a parcat si o data cand s-a plimbat cu ea”, a declarat o prietena din anturajul Dianei de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata