Fratele si surioara lui interpreteaza impreuna o melodie a marelui Elvis Presley! Cat de frumosi sunt si talentati!

Este atât de frumos atunci când vedem frați care fac lucruri împreună. Părinții sunt cei mai feirciți oameni din lumea atunci când își văd copiii petrecând timp împreună chiar și atunci când nu mai sunt mici și nu se mai joacă împreună în stilul clasic.

De cele mai multe ori, atunci când eram mai mici, ne jucam cu frații și surorile noastre, încercând tot felul de activități. Ceea ce era mereu prezent era un fel de spectacol în care cântam sau imitam anumite personaje.

Bieții părinți erau nevoiți să ne privească și să ne încurajeze de fiecare dată, dar aceasta era una dintre cele mai mari bucurii ale copilăriei noastre și nimeni nu ne poate lua asta. Aceste amintiri vor rămâne în mintea noastră pentru totdeauna.

Am dat, cu toții, spectacole peste spectacole, dar unii frați sunt atât de talentați încât pot face asta cu mare succes și în viața reală, nu doar în joacă. Kenny și Capri Holland sunt mari fani ai cântatului, și, trebuie să recunoaștem, sunt foarte talentați!

Acești au postat pe Youtube un filmuleț în care cântă două melodii ale lui Elvis Presley, două cântece clasice pe care le știe toată lumea: “Can’t Help Falling In Love With You,” și “Somewhere Over The Rainbow.”

Cei doi cântă absolut minunat împreună, vocile lor se complementează și se poate vedea cât de multă plăcere le face să cânte împreună și să îi bucure pe cei din jur cu pasiunea lor comună. Totuși, cei doi nu cântă doar în acest video.

Kenny cântă și la pian, iar melodia este delicată și blândă – știe cum să nu lase muzica de la pian să fie mai puternică decât vocea lor! Punem pariu că mama și tatăl lor sunt extrem de mândri mai ales atunci când au observat că au avut un succes răsunător.

Imaginile cu cei doi frați au strâns peste opt milioane de vizualizări pe Youtube și mii de comentarii pozitive. Cei doi au fost extrem de curajoși să se expună și nu au regretat deloc! Oamenii au avut cele mai bune reacții!

Ceea ce putem aprecia este că cei doi s-au pregătit foarte bine pentru aceste melodii, căutând să schimbe puțin modul în care acestea au fost cântate până acum. Kenny a avut grijă ca totul să fie special și să iasă așa cum trebuie.

Cei doi chiar ne învață că atunci când facem ceva cu pasiune și dăruire, nu avem cum să dăm greș. Cei doi frați sunt foarte talentați! În ceea ce privește comentariile privitorilor, aceștia au spus, de cele mai multe ori, că și-ar dori foarte tare să aibă acest gen de relație cu frații sau surorile lor.

Alte persoane au susținut că și-ar fi dorit să aibă talentul lor și că se poate vedea cum Kenny adoră să creeze muzică și să facă ceva special. Acesta este înconjurat de aparatură pentru a face muzică și, probabil, va avea mult succes în această industrie pe viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata