Frații de 11 ani au mers la un bordel și au făcut mulți bani într-un mod pe care nu-l bănuia nimeni. când a aflat mama ce făceau, i-a trimis la biserică să se spovedească, dar de acolo au venit cu și mai mulți bani. Ce făceau copiii pentru acei bani

Trebuie să fii cu ochii în patru în ceea ce privește metodele noi de a face bani. Nu toate metodele sunt complet etice totuși, așa că uneori trebuie să iei decizii. Cam despre asta este povestea pe care urmează să o citiți.

Trei băieți de 11 ani din Roma au venit acasă cu o bancnotă de 20 de euro și cu una de 50 de euro. Mama lor i-a întrebat cum făcuseră rost de atâția bani într-un timp atât de scurt, așa că ei au început să povestească.

,,Stăteam în fața bordelului”, a spus unul dintre băieți, ,,atunci când un bătrân a ieșit de acolo. Noi i-am zis că știm unde a fost, așa că ne-a dat 20 de euro ca să ne ținem gura.”

,,Apoi l-am urmărit pe bătrân”, a povestit celălalt băiat, ,,și când a ajuns acasă am fugit la el și i-am zis că acum știm unde locuiește, așa că ne-a dat 50 de euro ca să ne ținem gura”.

,,Ce comportament îngrozitor! Ce ați făcut e un păcat!” a exclamat mama. ,,Mergeți imediat la biserică să vă spovediți de păcate!”

Băieții au făcut cum li s-a zis și au mers la biserică. La scurt timp, însă, s-au întors acasă cu încă 100 de euro în plus – pentru că acum știau și unde lucra acel bătrân…

(Această poveste este un banc, asigurați-vă că râdeți și nu îl luați prea în serios…)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata