Fuego, masuri extreme in ceea ce priveste greutatea. A slabit 15 kilograme in doar 60 de zile. Cum a reusit

Deși recunoaște că este gurmand și că cu greu rezistă în fața tentațiilor culinare, Fuego a reușit să slăbească 15 kilograme în doar două luni, iar transformarea acestuia este vizibilă, de la 110 kilograme ajungand la 95 kg. Artistul a scăpat de un număr însemnat de kilograme, dar nu a apelat la dietele drastice, ci doar a făcut o serie de modificări în dieta sa zilnică.

Viața de artist înseamnă deplasări în diferite zone ale țării sau chiar în afara acesteia, concerte la ore târzii din noapte și un program foarte încărcat. Toate aceste lucruri îi împiedică pe artiști să își construiască un program de masă sau de odihnă pe care să îl respecte, lucru care duce în final la acumularea kilogramelor în plus. Pentru că sunt tot timpul pe fugă, vedetele înlocuiesc mesele principale cu gustările nesănătoase, iar aceste obiceiuri ajung să le modifice silueta.

Cum a reușit Fuego să slăbească 15 kilograme?

Fuego a reușit să slăbească 15 kilograme doar adoptând un stil de viață sănătos și echilibrat. Artistul a renunțat la carbohidrați, pâine, prăjeli, dulciuri și fructe cu zaharuri, iar aceste schimbări l-au ajutat să scape de kilogramele în plus.

“Nu știu cât se vede, dar am reușit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure și liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viață, să găsesc și pe această latură un echilibru. Cred că aici e cheia și de aici vine si voința în a rezista “tentațiilor” ce apar pe parcurs în viață și în alimentație. Știți doar că eu sunt un gurmand, un om pofticios, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită. Pe scurt, nu mănânc carbohidrați, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli și cel mai important, dulciuri.

Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc pe cât se poate, să mențin stilul acesta și să găsesc noi resurse pentru a fi sănătos în primul rând. E și asta o lecție importantă pentru noi – dacă vrem, putem!”, a scris Fuego pe contul de facebook.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata