Gabriela Cristea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească după naştere. Dieta prin care a spus „adio” kilogramelor in plus:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din ultimii ani, este foarte sinceră în ceea ce privește dieta pe care o urmează de când s-a întors pe micile ecrane.

Invitată împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și micuța Bella Victoria Margot, la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei și a recunoscut că nu e deloc așa simplu.

„Eu aș vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând, și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură. Și chiar și așa slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată“, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârșitul lunii mai, ca prezentatoare la Anetna Stars, după nouă luni în care a stat acasă împreună cu micuța Bella Victoria Margot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata