Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, părinți de un an: „Este fata lui tata, nu prea spune mama”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda i-au rupt turta prinţesei lor într-un mod inedit.Întreaga familie vine în platoul Răi da Buni după petrecerea de un an a micuţei Bella Victoria Margot.

Victoria, fetița vedetelor Gabriela Cristea și Tavi Clonda, a fost fascinată în platoul emisiunii „Răi da buni”, marți seara. Micuţa a venit alături de Tavi, apoi a apărut și Gabriela.

„Este un ghiozdan special. Eu sunt un tată pregătit. Pe la nouă şi un sfert facem băiţa, apoi lăpticul şi somn. După masă a fost chiar agitată şi mă gândeam cum o să fac. Gabriela a terminat emisiunea, poate vine. (…) A fost ziua ei, am făcut o petrecere frumoasă, mare. (…) A venit vremea să căutăm o bonă, trebuie să îmi văd şi eu de-ale mele. Nu e aşa simplu. vrem o bonă, dar nu prea. dar chiar avem nevoie. Chiar dacă o să avem un ajutor asta nu înseamnă că gata, o să ne ajute la nişte lucruri elementare”, a spus Tavi Clonda.

„A ales lucrurile pe care le-am ales şi eu. Am căutat oglinda, că nu avea nimeni. Pixul l-a mai ales, apoi un teanc mare de bani. Când a luat a luat, adică… (…) Ai să râzi, dar este fata lui tata. N-o spun cu părere de rău, dar nu prea zice mama. Se uită la mine şi spune: tata. El prima dată când a schimbat-o a fost mai greu, apoi lucrurile au intrat în uzual. (…) Victoria îi spunem sau Margoţică”, a spus Gabriela Cristea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata