Gafă imensă la tv! Pantalonii prea mulați ai prezentatoarei meteo au cedat

Galerie FOTO. Ea e cea mai frumoasă prezentatoare meteo. Cum a putut să apară la ultima emisiune!

Gafa comisa de “cea mai sexy prezentatoare meteo”. Ultima ei aparitie la televizor a fost considerata indecenta. FOTO

Susana Almeida prezintă meteo la televiziunea mexicană 4 Televisa Guadalajara şi a fost votată drept cea mai frumoasă fată de la meteo din întreaga lume.

Mai nou, Susana a intrat din nou în atenţia internauţilor, după ce vestimentaţia sa a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia.

Susan Almeida prezintă ”vremea” la un canal sud-american. Aceasta este una dintre cele mai frumoase fete de pe ”sticlă”. Ultima emisiune prezentatată de ea a avut un rating incredibil. Motivul! N-a purtat lenjerie intimă și s-a văzut tot!

Susana Almeida lucreaza pentru postul mexican Televisa Guadalajara si este considerata cea mai sexy prezentatoare meteo din lume. Ultima ei aparitie pe “sticla” a starnit numeroase discutii pe internet.

La fel ca in orice dimineata, telespectatorii din Mexic asteptau sa apara la televizor frumoasa Susana cu informatiile despre vreme. Insa de aceasta data nu temperaturile au fost cele care au atras atentia.

Fanii tinerei au observat ca nu a fost extrem de inspirata atunci cand si-a ales pantalonii si ca sunt mult prea stramti.

Totusi, micul “accident” vestimentar a parut ca nu o afecteza absolut deloc pe Susana, care si-a vazut de treaba ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

36.000 de persoane au dat share la clip pe retelele de socializare, iar comentariile au fost spectaculoase. “E cel mai tare lucru pe care l-am vazut in viata mea” si “Formele alea sunt periculoase! E bine insa, pentru ca ador pericolul”, s-au amuzat internautii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata