Găina își acoperă puii cu propriile aripi în fața ploii

Aceasta este dovada clară că iubirea unei mame chiar nu cunoaște limite. Este vorba mai exact despre niște secvențe video în care o găină își proteja puii de ploaie în fața unui magazine de pește.

Clipul a fost filmat într-un orășel din India, dar a ajuns imediat virat prin intermediul internetului.

Găinii nu îi este deloc frică că se poate uda pentru că grija ei principală este să își știe puii în siguranță. La început se pare că găina are mai multe picioare, dar aceasta este o găină normal care își întinde aripile cât de mult poate.
În timp ce ploaia nu încetează ci din contra devine din ce în ce mai puternică, se poate observa cum cel puțin cinci pui mai mici se ascund pe sub aripile găinii.

Acest gen de imagini nu are cum lăsa pe cineva insensibil. Pentru că este atât de puternic și de înduioșător, acest video a ajuns în toate colțurile lumii și a fost în topul celor mai vizualizate filmulețe din acea perioadă.

Ba chiar mai mult, imaginile pe care le-au văzut au fost suficiente pentru internauți să afirme cele mai frumoase lucruri.

Spre exemplu foarte mulți dintre oamenii care au vizionat acel filmuleț au fost de acord cu ideea că uneori, unele animale sunt mai drăguțe și mai atente și chiar mai grijulii decât oamenii.
Pe de altă parte alți utilizatori ai internetului au sperat ca puii și maam lor să fie bine după acea furtună și ca ei peste timp să înțeleagă și să aprecieze cu adevărat sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru ei, în acea zi ploasă și nu numai.

Și chiar așa este, oamenii, chiar dacă sunt atât de evoluați, totuși mai au foarte multe lucruri de învățat chiar de la animale. Ele ne demonstrează cu fiecare ocazie că își iubesc pui foarte mult și că ar fi în stare să facă orice pentru ei.

Spre exemplu, acesta este și cazul elefanților. Mai ales al femelelor, pentru că în general, masculii nu sunt foarte prezenți în viața puilor lor.

Elefanții, exact ca oamenii cunosc termenul larg de familie, și au o legătură strânsă între generații.

Apoi mai există și delfinii, care sunt asemănători extrem de mult cu oamenii în multe feluri. Ei sunt foarte atașați atât de puii lor cât și chiar de oameni.
Se cunosc cazuri în care aceste mamifere deosebite au reușit să salveze oameni, spre exemplu de la înot. De asemenea delfinii pot fi foarte buni la munca de echipă, atunci când alți delfini au nevoie de ajutor.

Pare surprinzător, dar leii sunt niște feline foarte sociabile. În general masculii sut cei mai implicați pe când femelele sunt mult mai avantajate. Chiar dacă acestea nu mai sunt utile grupului pentru că sunt bătrâne, ele tot sunt primite și iubite de ceilalți membri.

Cimpanzeii sunt și ei foarte iubitori. Așa se face de exemplu că puii sunt atât de recunoscători părințăilor lor încât pur și simplu au grijă mai ales de mame până la sfârșitul vieții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata