Galerie foto în premieră! Dacia, noul model revoluționar! Cum arată noua Dacia Logan Logos! Au schimbat totul la ea!

Galerie foto în premieră! Dacia, noul model revoluționar! Cum arată noua Dacia Logan Logos! Au schimbat totul la ea!

Un amator al grupului Dacia a creionat modelul Dacia Logan Logos, care seamănă izbitor cu VW Passat CC sau cu Skoda Octavia. Mașina imaginată de respectivul utilizator păstrează liniile și trăsăturile cu care ne-am obișnuit, venind, în plus, cu un stop de fantezie.

Nu vom vorbi niciodată de o Dacia premium, potrivit promotor.ro. Dar de un model mai mare decât Loganul, capabil să fie un fel de Octavia low-cost (ţineţi minte că Logan ţine de clasa mică, nu de cea compactă), am putea vorbi oricând.

Cel care a realizat imaginile este Ciprian Andruș, care a fost inspirat de faptul că anul acesta Logan împlinește 10 ani de existență. Ciprian s-a gândit să-şi pună creionul virtual la treabă şi să deseneze un concept care s-ar putea confunda cu viitoarea generaţie Logan.

Laitmotivul din spatele acestui concept este – după cum chiar creatorul său ne zice – „depăşirea limitelor păstrate până acum de marca Dacia, făcându-l [n.r. pe Logos] să se clasese alături de brandurile puternice precum Mercedes-Benz, Audi şi BMW şi «propulsând» Dacia pe o nouă treaptă, cu o nouă perspectivă.”, potrivit promotor.ro.

Iată imaginile:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata