George Simion, noi detalii despre nunta anului. Ce artiști cântă la mult așteptatul eveniment

George Simion renunță la burlăcie. Liderul AUR urmează să se căsătorească cu iubita lui pe data de 27 august, în județul Vâlcea, și i-a chemat pe toți românii să participe la eveniment.

George Simion a dezvăluit, sâmbătă seara, în direct la România Tv, care va fi meniul la nuntă și care sunt artiștii ce vor întreține atmosfera.

„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași. O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani.

Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău”, a dezvăluit șeful AUR.

Întrebat cum ar trebui să se îmbrace românii care doresc să participe la eveniment, George Simion a răspuns: „Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri. Doar cu cămașă tradițională, aceasta e singura noastră rugăminte”.

Ioan Korpos l-a mai întrebat pe George Simion dacă îl cheamă și pe Florin Cîțu, având în vedere că și el este din Vâlcea. „Să vină, dacă vrea, și domnul Cîțu, să vină și de la PSD și de la USR. E un moment de bucurie și nu are sens să ne împărțim în tabere, măcar în ziua aceea”.

„Mi-au scris mulți români. Mi-a scris și un polițist că nu poate să vină că cei care nu iau mită sunt mai amărâți. Și i-am spus să vină, că nu e nicio problemă, cea mai mare bucurie pentru mine e să vină, nu să îmi dea vreun dar. Îmi doresc doar să vină toată lumea în cămașă populară”.

Ioan Korpos: „Revin la întrebare. Darul în lei sau în euro?”.

George Simion: „Nu, nu m-ați înțeles. Cel mai mare dar e ca toată lumea să vină, să fie alături de mine și viitoarea mea soție”.

Mai mult, George Simion a dezvăluit că fotografiile care circulă prin spațiul public cu presupusa lui iubită nu au nicio legătură cu cea care îi va fi, de fapt, soție. „Măcar viața personală să o am personală. O veți cunoaște pe viitoarea mea soție chiar în ziua nunții. Pot să vă spun doar că sunt foarte, foarte, foarte îndrăgostit”, a mai spus politicianul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata