Gest superb făcut de Gigi Becali

O explozie s-a produs la finalul lunii octombrie în Piatra Neamţ. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar blocul de locuinţe a suferit avarii serioase. Cum oamenii care locuiesc acolo nu au posibilităţi financiare pentru refacere, ei au cerut sprijinul oamenilor cu suflet mare.

Primul care le-a sărit în ajutor a fost patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a contribuit cu bani pentru procurarea materialelor necesare consolidării şi renovării blocului deteriorat.

„Domnul Becali a fost contactat săptămîna trecută şi a cerut mai întîi să vadă documentele, pentru necesarul de materiale. Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, cînd apa se infiltrează prin tavan. Probleme în bloc sînt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei. Luni, pe 12 noiembrie, s-a revenit cu un telefon pentru clarificări, a doua zi s-au deblocat banii, iar astăzi (joi, 15 noiembrie n.red.) primele maşini cu lemnele pentru refacerea acoperişului au început deja să vină în faţa blocului. Oamenii din bloc, «familia D5», s-au implicat şi ei, au mers la Prefectură, la E.On gaz şi electricitate şi la alte instituţii pentru a solicita sprijin. Aşteptăm mai multă implicare din partea Apa Serv, pentru că apă nu este pe coloana din spate”, a precizat cel care a avut iniţiativa de a apela la George Becali, notează cei de la monitoruldeneamt.ro.

În urma deflagraţiei, Alex, un tânăr de 28 de ani, s-a ales cu arsuri pe o 70% din suprafaţa corpului. Din păcate pentru el, eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice.

Băiatul a fost înmormântat ieri, la Piatra Neamţ.

sursa: http://dailynews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata