Gianina din „Las Fierbinți” și-a luat o mașină la care mulți doar visează. Acum, actrița își permite orice aroganță

Anca, fostă Dumitra, mai bine cunoscută drept Gianina din „Las Fierbinți”, și-a cumpărat recent o mașină la care mulți doar visează.

La sfârșitul anului trecut, frumușica brunetă s-a căsătorit cu un milionar austriac, luând numele acestuia – Spendier.

Cât privește activitatea profesională, Gianina din „Las Fierbinți” nu se poate plânge, deoarece are o carieră înfloritoare.

Celebra Gianina din „Las Fierbinți” este, fără îndoială, pasionată de caii-putere.

Zilele trecute, paparazzii Cancan.ro au surprins-o la volanul noii sale „bijuterii”, cu care a defilat mândră pe străzile Capitalei. Așadar, după ce la sfârșitul anului trecut s-a căsătorit cu Manfred Spendier, un milionar austriac, Anca Dumitra nu și-a schimbat doar numele, ci și mașina.

Gianina din „Las Fierbinți” are mașină nouă

„După muncă și răsplată” – este un vechi proverb românesc, iar Anca, fostă Dumitra, în prezent Spendier, a tras din greu pe platourile de filmare. Așa că nu e nicio mirare că acum se poate lăuda cu o „bijuterie” pe patru roți la care mulți pot doar visa.

După cum se poate vedea, pandemia nu i-a afectat deloc finanțele ca altor actori, lucru demonstrat, recent, cu vârf și îndesat.

Gianina din „Las Fierbinți” a fost surprinsă când pleca de la filmări, alături de colega ei de platou, Ecaterina Ladin sau Dalida, cum o știe toată lumea. Cele două nu au ieșit cu nimic în evidență, însă atenția a fost atrasă de noua mașină care o aștepta pe Anca Spendier în parcare.

Actrița și-a schimbat recent mașina și a trecut la un Porsche Macan S, care valorează undeva la 70.000 de euro.

Așadar, se poate spune că actrița întoarce banii cu lopata și își permite orice aroganță.

Dalida a urcat prima în mașină, după care a urmat-o și Gianina, nu înainte să-și lase geanta în portbagaj.

Ulterior, cele două s-au îndreptat către sediul Pro TV, de pe „Pache Protopopescu”. De acolo, Gianina din „Las Fierbinți” a ridicat un pachet, blocând pentru câteva zeci de secunde bariera. Apoi, cele două actrițe din „Las Fierbinți” au intrat într-un imobil din zonă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata