„Hai sa o stropim cu benzina” Andreea Balan si-a scos din minti fanii dupa ce si-a declarat sustinerea pentru comunitatile de gay. Cum le-a raspuns artista:

Andreea Balan s-a numarat printre artistii care nu au sustinut referendumul impotriva familiei traditionale, ea facandu-si publica aceasta opinie.

Se pare ca a avut de suferit din aceasta cauza. Dupa cum a marturisit intr-o postare publicata recent pe pagina ei de Facebook, Andreea s-a confruntat cu amenintari cu moartea si diverse injurii aduse de cei care nu ii impartaseau opinia.

„Carpa ce esti, sa infunzi iadul!“, „Tu si altii veti fi blestemati ca ati prostit atata lume. Sper sa mori in chinuri grele. Blestemata sa fii tu si neamul tau!“, „Cine are benzina? Bricheta am eu. Daca ii place sa se joace cu focul, hai sa o stropim cu benzina si sa ii dam foc“, „Pune-ti pistolul in gura. Apas eu pe tragaci“, sunt cateva dintre amenintarile primite de Andreea Balan.

Iata ce mesaj le-a transmis artista celor care au amenintat-o:

„Ce fac unii oameni care se cred credinciosi – blesteama, ameninta cu moartea, chiar omoara (Isis) si isi justifica faptele malefice si oribile prin «asa a vrut/zis Dumnezeu/Allah».

„Asta nu e religie, dragilor! Prin religie si credinta eu inteleg iubire, calm, toleranta, acceptare si ajutor pentru semenii tai.

„Toate aceste ganduri sau fapte negative si malefice se vor intoarce la cei care le emit in univers sub o forma sau alta. Nimic nu ramane neplatit“, a mai spus Andreea Balan.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata